Vaša košarica:
Trenutno u košarici: 0 proizvoda

Pregled po kategoriji

BIOBASE ERGONOMICO madrac Lineaflex (dostava gratis za HR)

BIOBASE ERGONOMICO madrac Lineaflex (dostava gratis za HR)
Moguće opcije:
veličina:

Cijena bez popusta: 1.907,00 kn
-popusti 10% + 10%
Cijena sa popustima: 1.544,67 kn

Opis:

++NOVO - NAJPOVOLJNIJI MADRAC NA TRŽIŠTU U SVOJOJ KATEGORIJI!++
*AKCIJA BESPLATNE DOSTAVE LINEAFLEX MADRACA ZA CIJELU HRVATSKU ZA IZNOSE PREKO 1500kn OSIM OTOKA

**JAMSTVO 2 GODINE!


Jezgra madraca sastoji se od bloka Profile Plus, hladne pjene otvorenih pora na bazi vode s 5 različitih zona nosivosti koje osiguravaju elastičnu ergonomsku potporu.

Poseban reljefni oblik površine ove pjene omogućava primjereno podupiranje svakog dijela tijela i ugodan i zdrav san.

Presvlaka madraca je antialergijski i antibakterijski zaštićena.

Ukupna visina madraca je 20 cm

 ZNAČAJKE

1. Blok hladne pjene s efektom masaže Profile Plus ukupne je visine 18 cm i gustoće 30 kg/m3. Sastoji se od 3 sloja: jedan sloj je veće tvrdoće u odnosu na drugi sloj na suprotnoj strani, dok je srednji nosivi sloj od hladne pjene Ergoflex, fleksibilan i elastičan. Zahvaljujući strukturi međusobno povezanih otvorenih pora i urezanih poprečnih kanala omogućuje se protok zraka unutar madraca čime se prirodno odvodi toplina i vlaga, pa se tako sprječava nastanak plijesni i bakterija.

2. Ugodnu klimu jamči posebno punjenje od 100% poliesterske antialergijske vate koja održava primjerenu regulaciju topline i ljeti i zimi, te djeluje antialergijski.

3. Tkanina presvlake obrađena je postupkom Actigard kojim dobiva antibakterijska i antialergijska svojstva, te zaštitu protiv grinja. Tkanina Actigard osigurava visoku higijensku zaštitu i zdravo spavanje. Presvlaka sa zatvaračem na tri strane može se skinuti i prati u vodi do 60°C ili čistiti sprejem za odstranjivanje mrlja (suho čišćenje).Rok isporuke je najčešće nekoliko radnih dana ako proizvođač ima na zalihi u centralnom skadištu u Zagrebu, od kuda se madraci direktno plasiraju krajnjem kupcu. Ako nema željenog modela/dimenzije na lageru onda je rok isporuke cca 15-20 dana. Ako želite prije narudžbe saznati dali vaš željeni madrac imaju na zalihi pošaljite nam upit na info@eurodom.hr . Prilikom izrade ponude za način dostave izaberite "Express dostavna služba".